FREE SHIPPING ON DOMESTIC ORDERS OVER 50€ SHOP NOW

ZAŠČITA OBČUTLJIVE KOŽE

MASCA je več kot samo lepa maska, ki pomaga preprečevati širjenje neprijetnih virusov. To je maska, ki združuje najboljše lastnosti medicinskih mask za enkratno in tekstilnih pralnih mask za večkratno uporabo. S trajnimi antibakterijskimi in protivirusnimi lastnostmi poskrbi, da tudi daljše nošenje pralne maske MASCA ne obremenjuje naše kože in okolja. Ker bodo zaščitne maske najverjetneje ostale pomemben pripomoček v boju proti širjenju sezonskih virusov, je prav, da imate v svojem predalu takšno masko, ki je prijazna do kože in okolja, kajne?

Zgodba o maski MASCA

Pralna maska MASCA je nastala kot odgovor na številne zgodbe znank in znancev o vnetjih kože, ki so bili posledica daljšega in dolgotrajnega nošenja zaščitnih mask. Vlaga, toplota in slab dostop svežega zraka pod masko namreč ustvarjajo idealno okolje za razmnoževanje sicer neškodljivih mikroorganizmov, ki mašijo pore in na koži povzročajo rdečico, ogrce, mozolje in akne.


Za tiste, ki jim čista in gladka koža ni nekaj samoumevnega in so pozorni na vsako spremembo ter pazijo, kaj na svojo kožo nanašajo, je pralna maska MASCA popoln izdelek, saj zaradi zgoraj omenjenih lastnosti zmanjšuje možnosti za dodatna vnetja. Danes je pravi trenutek, da si jo omislite.


Srebrni ščit za novo stopnjo zaščite

Maska MASCA je narejena iz certificirane, hipoalergene tkanine (standard EN13795-1), ki je primerna tako za medicinsko uporabo kot za vsakdanje nošenje maske med dnevnimi opravki. Zaradi ergonomske oblike je maska vedno udobno na svojem položaju, a vam vseeno pusti dovolj prostora za dihanje. In tudi šminka pod masko ostane nedotaknjena.

Skrivnost je v edinstveni polipropilenski preji z integriranimi srebrnimi ioni, ki omogočajo stalno antibakterijsko zaščito, ki ne izgublja svoje moči med uporabo ali po pranju. Srebrni ioni zavirajo rast bakterij, zmanjšujejo neprijetne vonjave, ščitijo biološko ravnovesje kože in zagotavljajo higiensko svežino kože v vseh okoliščinah. Tudi med športnimi aktivnostmi.

Verjemite – prej kot si boste omislili pralno masko MASCA, prej bo vaša koža spet čista.Vse prednosti zaščite z masko MASCA

Z odgovornim nošenjem zaščitne maske varujemo svoje zdravje in zdravje drugih, z nošenjem zaščitne maske MASCA pa tudi občutljivo kožo svojega obraza in našega okolja.

 • Nudi visoko stopnjo zaščite pred razvojem bakterij.
 • Ščiti naravno biološko ravnovesje kože.
 • Ne zadržuje vlage, zato koža ostane suha.
 • Omili neprijetne vonjave.
 • Opere se jo na 60 stopinj C in hitro posuši na svežem zraku.
 • Ima dolgo življenjsko dobo.
 • MASCA je iz materialov, ki izhajajo iz EU, ročno izdelana v Sloveniji.
 • Na voljo je v šik barvah: beli, bež, sivi in črni.

   


  O PRALNI MASKI MASCA

  Ekipo MASCA sestavlja nagrajena oblikovalka Barbara Sorčič in podjetnica Eva Ana Kazič. S svojim izdelkom skrbita za napredek ženskega podjetništva ter sporočata, da si meje postavljamo sami, kar pomeni, da je čas, da si jih tudi ne.

  V svoj izdelek verjameta, ker je:

  • kakovosten,
  • etičen (izdelan v Sloveniji ter trajnosten),
  • udoben (mehek, z ergonomskim krojem ter brez žičke v predelu nosu),
  • okolju prijazen (ena maska nudi najvišjo stopnjo zaščite tudi do 100 dni, poleg tega tudi t. im. double masking, ki je postal stalnica pri pralnih maskah, pri maski MASCA ni potreben)
  • ter navsezadnje moden.

  Naredite nekaj zase in za okolje ter okolico tudi vi, naročite svojo pralno masko MASCA še danes. Če naročite dve maski dobite 1 gratis, in tako lahko širite pomembnost kakovosti zaščite ter filozofijo trajnosti tudi med prijatelje in družinske člane.  Preprosto dodajte tri MASCE po želji v košarico in na blagajni vtipkajte kodo:

  GET1FREE
  Nakupuj zdaj