FREE SHIPPING ON DOMESTIC ORDERS OVER 50€ SHOP NOW

Zaščitna maska še nikoli ni bila del našega vsakdana

Ker pa nočemo, da je zato neeleganten in nešik, smo ekipa MASCA ustvarile pralne maske MASCA, ki jih odlikuje 98,52 % BFE zaščita, srebrni ioni vpleteni v jedro preje pa omogočajo stalno zaščito in antibakterijske funkcije, ki so stalne in se ne izgubljajo z uporabo in pranjem. Pralna maska MASCA deluje tako, da viruse in bakterije uničuje, ne le odbija.

Brezčasna eleganca

Pozabite na kirurške svetlomodre in „oh-tako-drugačne” črne maske. Pralna maska MASCA je na voljo v klasičnih in elegantnih barvah – črni, bež in sivi. Vsaka prava fashionistka bo navdušena nad možnostmi kombiniranja pralne maske MASCA na še tako moderne outfite. Tudi športne, saj se pod njo ne boste potili. Prav tako je maska hidrofobna in zato se material ne premoči in prav tako ne zadržuje vlage. S suho masko na obrazu bo tudi make-up ostal nedotaknjen.

 

Matchy-matchy

Zakaj pa ne? Ujemanje celotne družine je zagotovljene z velikostmi, ki varirajo med S in L, v ponudbi pa so tudi maske, namenjene najmlajšim, otrokom in mladini, v velikostih XS in S. Od glave družine do najmlajšega člana gospodinjstva, za partnerja, ki se rada tudi stilsko ujemata – mislili smo na vse.

Tudi na to, da lahko pralno masko MASCA kupite v paketu 2 + 1 gratis. Zaščitite sebe in svojo družino še danes.

Drugačna

Masca ni drugačna samo zaradi inovativne tehnologije. Drugačna je, saj v tako majhnem, a hkrati pomembnem artiklu, združuje tudi

 • pralnost na 60 °C in
 • zmanjšuje neprijetne vonjave.

   Zate. Za mamo. Partnerja. Otroke. Za tvoje, ki jim privoščiš najboljšo zaščito. Zato v paketu 2 + 1.


  O PRALNI MASKI MASCA

  Ekipo MASCA sestavlja nagrajena oblikovalka Barbara Sorčič in podjetnica Eva Ana Kazič. S svojim izdelkom skrbita za napredek ženskega podjetništva ter sporočata, da si meje postavljamo sami, kar pomeni, da je čas, da si jih tudi ne.

  V svoj izdelek verjameta, ker je:

  • kakovosten,
  • etičen (izdelan v Sloveniji ter trajnosten),
  • udoben (mehek, z ergonomskim krojem ter brez žičke v predelu nosu),
  • okolju prijazen (ena maska nudi najvišjo stopnjo zaščite tudi do 100 dni, poleg tega tudi t. im. double masking, ki je postal stalnica pri pralnih maskah, pri maski MASCA ni potreben)
  • ter navsezadnje moden.

  Naredite nekaj zase in za okolje ter okolico tudi vi, naročite svojo pralno masko MASCA še danes. Če naročite dve maski dobite 1 gratis, in tako lahko širite pomembnost kakovosti zaščite ter filozofijo trajnosti tudi med prijatelje in družinske člane.  Preprosto dodajte tri MASCE po želji v košarico in na blagajni vtipkajte kodo:

  GET1FREE
  Nakupuj zdaj